NL | FR | EN
 
Waarom hebt u een kleurenexpert nodig?

Kleuren zijn uitermate persoonlijk en kleurcombinaties hebben een aanzienlijk effect op uw humeur en welzijn.  Zowel in de modewereld als voor design is kleuradvies belangrijk voor het kiezen van kleuren. Onze onderzoeken en ervaring bieden de nodige achtergrond om u professioneel advies te geven.

Kleuren kunnen een verbazingwekkend effect hebben op hoe we denken en hoe we ons voelen. Zo kan de kleur van een eetruimte een invloed hebben op de conversatie tijdens het diner en zelfs op uw eetlust. 
 

Er zijn tal van businessaspecten die het best worden behandeld door mensen met de nodige expertise ter zake. Voor de marketingrichting is betekenisvolle research belangrijk. En aangezien statistieken aantonen dat kleur één van de voornaamste aankoopredenen is (ruim 60 %), is begeleiding door een professionele kleurenexpert cruciaal. Ook binnen de onderneming, in handelszaken en in de persoonlijke omgeving is kleur een kritieke factor om een humeur, een imago en een productieve sfeer te scheppen die een positieve, gunstige respons uitlokken. 
 
 
Baarledorpstraat 92
9031 GENT - BELGIUM
Tel: +32 9 224 43 87
Email:
 
Data provided by Prospect Rethink - sitemap
Webdesign by Webatvantage