NL | FR | EN
 

Tijdschriften Oscar Wilde zei ooit: "Fashion is a form of ugliness, that we can only tolerate because it changes every six months".

Het stukje over lelijkheid mag dan al betwistbaar zijn, over het feit dat mode om de 6 maanden verandert, heeft hij overschot van gelijk. En dat is nu net wat de mode-industrie zo fascinerend maakt.

We verzamelen wereldwijd trends rond lifestyle, interieur, textiel en mode. De meest inspirerende en veelbelovende trends komen uiteindelijk terecht in topmagazines en boeken. mode…information biedt ruim 1.200 titels: een enorme bron van informatie om u in te lichten over de nieuwste ontwikkelingen, om inspiratie te bieden voor uw designs en om uw business te stimuleren.

Vaklitteratuur
 

 

Styling prognoses

Knowing history is easy; it's the future I'm worried about.

 

Er was een tijd dat onverbloemde seks alles verkocht. Er was een tijd van 'less is more', waarin minimalisme het creatieve credo was van alle sectoren, van voeding tot interieur. Maar dat is allemaal verleden tijd. (David Shah, voorwoord Viewpoint #18).

Chinees praten in IJsland heeft niet veel zin. Trends kennen is net als de juiste taal spreken. Voor marketingverantwoordelijken, productmanagers, ontwerpers en R&D-medewerkers is het cruciaal dat ze die taal beheersen om het succes van elke ontwikkeling te verzekeren.

MI selecteert en publiceert de trends die wereldwijd worden verzameld door trendwatchers. Het is de ultieme gids over hoe de toekomst er zal uitzien. 

 Styling prognoses

Boeken

De magazines bieden een grondig glossarium van toekomstige trends en vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie. Maar soms volstaat dit niet voor uw specifieke behoeften of wilt u gewoon meer. Dan geven onze trendboeken een gedetailleerd overzicht van bepaalde trends. Wanneer dierenhuiden bijvoorbeeld in zijn, leveren we boeken die alle mogelijke varianten ervan verenigen tot een perfecte bron van inspiratie. 

 Inspirerende boeken
 
 
Baarledorpstraat 92
9031 GENT - BELGIUM
Tel: +32 9 224 43 87
Email:
 
Data provided by Prospect Rethink - sitemap
Webdesign by Webatvantage